Funding

For at vi kan realisere Sciencehuset kræver det sponsorater fra fonde og private. Driften af huset betales af Hørsholm Kommune.

Et sponsorat af Sciencehuset giver mulighed for at støtte den faglige udvikling af de naturvidenskabelige fag og stimulere interessen for disse hos eleverne i Hørsholm Kommune.

 


"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeres planer lyder utrolig spændende og visionære. Det er vigtigt, at vi støtter unge mennesker med nye ideer og inspirerer dem til at gå forskervejen. Nutidens unge forskerspirer er fundamentet for, at Danmark også i fremtiden kan være et førende vidensamfund. Derfor ser jeg et stort potentiale i jeres kommende Sciencehus, som jeg er sikker på vil styrke den lokale interesse for forskning og naturvidenskab. Held og lykke med projektet."
- Charlotte Sahl-Madsen, Videnskabsminister.

Videnskabsministeren
Charlotte Sahl-Madsen

”Sciencehuset i Hørsholm Kommune er et positivt skridt i retning mod at etablere 'verdens bedste folkeskole'. Det vil være en fantastisk mulighed at lade børn udforske naturvidenskabelige fag i ægte omgivelser og give dem blod på tanden til fremtidens forskning. Danmark har brug for det.”
- Kim Høgh, CEO i forskerparken Scion DTU.

“Rungsted skole har det mål, at skolen skal være den bedste i landet - og de øvrige skoler i kommunen vil det samme for deres skole. Det er et ambitiøst mål, og hvis skolens lærere og elever skal kunne indfri det, må vi samarbejde om at skabe nogle inspirerende og motiverende rammer.”
- Birte Sivertsen, skoleleder på Rungsted Skole.

 


Hvis du vil støtte Sciencehuset eller høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Lene Christensen på email: lene@esrum.dk

Spacer

 

Sponsorer:

Revision

Grant Thornton

 

Juridisk rådgivning

Sirius

 

Drift af Sciencehuset

hk